Aperitive din rosii cu branza

Printeaza

 Aperitive din rosii cu branza

Ingrediente:Aperitive din rosii cu brânza

  • 4 roşii
  • 300 g brânză de vaci
  • 1 legătură de mărar
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fărâmiţezi brânza de vaci, pui sare şi piper după gust, adaugi untul şi freci până devin ca o cremă. Tai mărarul mărunt, îl adaugi în compoziţia pe care o dai la rece pen­tru 10 minute.

Speli roşiile, le tai rondele şi laşi să se scurgă. Aşezi apoi o rondea de roşie, un strat de brânză, roşie, brânză şi roşie, recon­stituind astfel fiecare roşie. In vârf, ca oricărui turnuleţ, un “steag” din câteva fire de mărar e cel mai potrivit!

Aperitive din roşii cu brânză

Aperitive din rosii cu brânza

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ce bine arata acest aperitiv!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.