Aperitive din cartofi

Printeaza

Aperitive din cartofi din: cartofi, broccoli, oua, lapte, cascaval, telemea, unt, patrunjel, sare.

Ingrediente:Aperitive_din_cartofi

  • 1 kg cartofi
  • 1 broccoli (250 g congelat)
  • 2 oua
  • 1 cana cu lapte
  • 50 g cascaval
  • 100 g telemea
  • 50 g unt
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii, spală-i şi taie- i în cubuleţe. Pune-i la fiert în apă cu sare. Desfă broccoli în bucheţele, dă-le printr-un jet de apa si pune-le la fiert intr-un alt vas, dar numai vreo 5-10 minute, scurge-le.

Scurge cartofii dupa ce s-au fiert, adauga sare, untul si laptele si paseaza-i nu foarte fin, apoi adauga broccoli taiat marunt si verdeata.

Rade cascavalul si branza, bate ouale si incorporeaza totul in compozitie. Pune compozitia in forme rotunde (po fi de briose). Da-le la cuptor, la foc mediu, pana ce se rumenesc deasupra. Scoate-le din forme dupa racire.

Aperitive din cartofi

Aperitive_din_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.