Aperitive cu sunca si mascarpone

Printeaza

Aperitive cu sunca si mascarpone din: sunca, mascarpone, branza de vaci, branza cu mucegai, patrunjel, sare.

Ingrediente:Aperitive_cu_sunca_si_mascarpone

  • 250 g sunca
  • 100 g mascarpone
  • 100 g branza de vaci
  • 50 g branza cu mucegai alb
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Pasează brânza de vaci cu blenderul, apoi pune vasul la bain-marie şi adaugă crema mascarpone şi brânza cu mucegai tăiată în cuburi mici, amestecând rapid.

Când compoziţia s-a omogenizat, ia-o de pe aburi şi presară un pic de sare şi pătrunjelul foarte fin tocat.

Cu această cremă de brânză, unge feliile de şuncă şi rulează-le cât mai strâns. Dă-le la rece câteva ore. Taie rulourile şi leagă-le cu codiţe de pătrunjel.

Aperitive cu sunca si mascarpone

Aperitive_cu_sunca_si_mascarpone

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.