Aperitive cu rosii cherry

Printeaza

Aperitive cu rosii cherry din: branza de capra, ceapa verde, patrunjel, parmezan, sare, piper, aluat, rosii cherry.

Ingrediente: Aperitive_cu_rosii_cherry

  • 125 g brânză de capră proaspătă
  • 1 lingură ceapă verde tocată
  • 1/2 lingură pătrunjel tocat
  • 1 lingură parmezan ras
  • sare si piper
  • 1 pachet aluat congelat
  • 16 roşii cherry

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă brânza cu ceapă verde, pătrunjel şi parmezan; se sărează şi se piperează.

Se decongelează aluatul minune şi se întinde. Se decupează 16 triunghiuri mici şi se aşază în forme mici de brioşe – se ridică vârfurile triunghiurilor.

Se înţeapă în mai multe locuri cu furculiţa şi se coc 6 minute în cuptorul încins la 200 °C.

Se crestează roşiile, se curăţă de seminţe şi se umplu cu amestecul de brânză; se aşază pe blaturile de tartă şi se mai coc cca 4 minute.

Aperitive cu rosii cherry

Aperitive_cu_rosii_cherry

Pofta buna!

 

 

 

 

Platou

Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale

Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, miere, afine, biscuiti, rozmarin. Cu ocazia evenimentelor speciale, un platou de aperitive elegante poate aduce o notă de rafinament și bucurie. În acest articol, vă vom dezvălui o rețetă nouă și inedită pentru un platou ce combină deliciul fructelor proaspete cu […]

Platou

Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale

Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, prosciutto, salam, crackers, hummus, guacamole, masline, rodie, busuioc sau menta. Un platou festiv cu aperitive alese este piesa centrală a oricărei petreceri sau ocazii speciale. În acest articol, vă vom dezvălui cum să creați un platou impresionant, plin de arome și texturi delicioase. Descoperiți […]

 

retete

Mix de aperitive

Mix de aperitive din: pepene halben, salam, ardei iute, oua fierte, ciuperci marinate, ton, ulei de masline, sardine, anghinare marinate. Ingrediente: Felii de pepene galben Salam, dupa preferinta Ardei iuti murati Oua fierte taiate in jumatati Ciuperci marinate Masline negre si verzi Ton stropit cu ulei de masline Sardine Anghinare marinate   Mod de servire: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.