Aperitive cu prosciutto si castravete murat

Printeaza

Aperitive cu prosciutto si castravete murat din: prosciutto, branza de vaci, smantana, branza gorgonzola, castravete murat, ardei gras, marar si sare.

Ingrediente:Aperitive_cu_prosciutto_si_castravete_murat

  • 150 g prosciutto
  • 200 g branza de vaci
  • 125 ml smantana
  • 50 g branza gorgonzola
  • 1 castravete murat
  • 1/2 ardei gras rosu
  • marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Curaţă castravetele murat, taie-l în cubuleţe şi lasă-l să se scurgă. Separat, amestecă energic într-un castron brân­za de vaci cu smântână. Adaugă gor­gonzola şl potriveşte gustul de sare. La final, încorporează castravetele scurs, ardeiul gras tăiat mărunt şi aromatizează cu puţină verdeaţă.

Crema astfel obţinută, las-o la rece minimum 15 minute pentru a se întrepătrunde aromele. Inainte de servire, pregăteşte câteva cornete din feliile de prosciutto. Umple-le cu crema de brânză.

Aperitive cu prosciutto si castravete murat

Aperitive_cu_prosciutto_si_castravete_murat

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.