Aperitive cu hamsii, masline si rozmarin

Printeaza

Aperitive cu hamsii, masline si rozmarin din: foaie aluat, conservă sproturi sau hamsii, măsline, ulei, ceapa, rozmarin proaspăt, ardei rosii, sare, piper.

Aperitive_cu_hamsii_masline_si_rozmarin

Ingreidente:

  • 1 foaie aluat
  • 1 conservă sproturi sau hamsii
  • câteva măsline
  • ulei
  • 1 ceapă
  • rozmarin proaspăt
  • 1 ardei
  • 2 roşii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dezgheţi foaia de aluat şi o întinzi bine. Decupezi 12 forme dreptunghiulare. Le modelezi în formă de bărcuţe şi le ungi cu puţin ulei.

Apoi, le aşezi în tava pe care ai întins foaie de copt. Le bagi în cuptorul încins 5 minute. între timp, speli şi cureţi legumele, tai ceapa julien, ardeiul fâşii, iar roşiile feliuţe.

Aşezi din fiecare legumă în bărcuţe, presari sare şi piper, adaugi măslinele şi bagi la cuptor să se rumenească bine. (Dacă vrei, poţi sota legumele înainte în puţin ulei).

Pui hamsiile şi rozmarinul în „bărcuţe” cât încă sunt calde. Le serveşti reci sau calde.

Aperitive cu hamsii, masline si rozmarin

Aperitive_cu_hamsii_masline_si_rozmarin

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Vreau si eu din aperitivul asta 🙂 Arata prea bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.