Aperitive cu castravete si crema de branza si busuioc

Printeaza

Aperitive cu castravete si crema de branza si busuioc din: baghete mici, cremă de brânză, măsline fără sâmburi, castraveţi, roşii, ardei gras roşu, ardei gras galben, piper, busuioc, rozmarin.

Aperitive_cu_castravete_si_crema_de_branza_si_busuioc

Ingrediente:

  • 2 baghete mici
  • 250 g cremă de brânză
  • 3 linguri măsline fără sâmburi
  • 2 castraveţi
  • 2 roşii
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin

Mod de preparare:

Condimentezi crema de brânză cu piper, rozmarin şi busuioc tăiat mărunt. Speli legumele şi, după caz, le cureţi sau nu.

Tai castraveţii în cubuleţe pe care le laşi să se scurgă într-o strecurătoare neme­talică. Tai roşiile cubuleţe, iar ardeiul gras îl tai fâşii subţiri.

Tai baghetele oblic, în felii groase de 2 cm. Le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le rumeneşti în cuptor.

Ungi feliile de baghetă cu crema de brânză şi pui deasupra măslinele tăiate rondele, roşiile, castraveţii şi feliuţele de ardei gras.

Decorezi cu frunze de mărar tăiate fin.

Aperitive cu castravete si crema de branza si busuioc

Aperitive_cu_castravete_si_crema_de_branza_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Platou de Aperitive

Platou de Aperitive cu Fructe de Mare

Platou de Aperitive cu Fructe de Mare din: midii, creveti, fructe de mare, fructe uscate, nuci, lamaie, busuioc, ulei de masline, sare, piper. Pentru o ocazie specială sau pentru a impresiona invitații la următoarea petrecere, un platou gourmet de aperitive poate fi alegerea perfectă. Ingrediente (pentru platoul de aperitive): 100g midii, gătite și curățate 100g […]

 

Aperitive cu somon si caviar

Aperitive cu somon si caviar

Aperitive cu somon si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar. Ingrediente:  6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 240gr somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 gr caviar marar, pentru ornat   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la […]

 

Aperitive colorate

Aperitive cu somon, hrean si castravete

Aperitive cu somon, hrean si castravete din: somon afumat, pâine de secară cu seminţe, castravete Fabio, cremă de brânză, pastă de hrean, maioneză, ouă, ardei iute, chives, pătrunjel, sare şi piper. Ingrediente: 100g de somon afumat 4 felii de pâine de secară cu seminţe 1/3 de castravete Fabio 80g cremă de brânză 1 linguriţă de pastă de hrean 1 lingură de maioneză 4 ouă fierte […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.