Aperitive cu cascaval si rosii cherry

Printeaza

Aperitive cu cascaval si rosii cherry din: caşcaval, ou, faina, praf de copt, ardei vrezi, rosii cherry, ulei, sare.

Ingrediente:Aperitive_cu_cascaval_si_rosii_cherry

  • 250 g caşcaval
  • 1 ou
  • 2 linguri de făină
  • 1 vârf de cuţit praf de copt
  • 500 g ardei verzi
  • 300 g roşii cherry
  • ulei pentru prăjit
  • sare

Mod de preparare:

Dă caşcavalul pe răzătoarea mică. Amestecă-I cu oul, sarea, făina şi praful de copt până obţii un aluat dens. Modelează cu mâinile umede mici sfere. Lasă-le deoparte. încinge uleiul într-o tigaie adâncă, aruncă sferele de aluat şi lasă-le până când se devin aurii.

Scoate-le pe un şervet absorbant. între timp, încin­ge un pic de ulei într-o crăticioară şi înăbuşă ardeii sub capac (până când se înmoaie). Serveşte buletele pe scobitoare, pe care înfigi şi un ardei prăjit şi o roşie cherry.

Aperitive cu cascaval si rosii cherry

Aperitive_cu_cascaval_si_rosii_cherry

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune aperitivele!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.