Aperitive cu branza
PrinteazaAperitive cu branza din: cartofi, unt, lapte, oua, carnat uscat, telemea, salam, sare, masline.
- un kg cartofi
- 100 g unt
- 150 ml lapte
- 2 oua
- un carnat uscat
- 250 g telemea
- 200 g salam
- sare
- 100 g masline feliate
Mod de preparare:
Cartofii se fierb în apă cu sare, se lasă 20 de minute si apoi se scurg, se pasează si se amestecă bine cu unt si lapte. In piure se adaugă ouăle bătute, brânza trecută prin râzătoare si cârnatul tăiat felioare şi apoi cuburi mici.
Se toarnă acest piure într-o tavă care se dă la cuptor pentru 20 de minute. Apoi se lasă să se răcească. Se taie piureul în cuburi si se asază pe platou, cu salam si felioare de măsline prinse cu scobitori.
Aperitive cu branza
Pofta buna!