Aperitive cu bere

Printeaza

Aperitive cu bere din: faina, bere, zahar, ulei, praf de copt, zahar.

Ingrediente:Aperitive cu bere

  • 600 g faina
  • 130 g bere
  • 100 g zahar
  • 90 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • zahar

 

Mod de preparare:

Amesteci bine berea cu uleiul si cu zaharul. Adaugi apoi faina si praful de copt.

Lasi aluatul la frigider pentru 1 ora, dupa care incepi sa faci fasii subtiri si lungi cam cum se procedeaza pentru colaci.

Tai fasiile in bucati de 5 cm si lipesti capetele.

Dai o forma frumoasa aperitivelor, dupa care treci le treci pe fiecare prin zahar.

Pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt (partea cu zahar trebuie sa fie in sus) si dai tava la cuptor la o temperatura de 180 C.

Cand sunt gata servesti aperitivele reci, alaturi de o bere rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Aperitive cu legume si parmezan

Aperitive cu legume si parmezan

Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de ustu­roi 300 g […]

 

Aperitive cu somon si caviar

Aperitive cu somon si caviar

Aperitive cu somon si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar. Ingrediente:  6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 240gr somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 gr caviar marar, pentru ornat   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.