Aperitive cu carne de miel

Printeaza

O reteta de aperitive cu carne de miel din: maruntaie de miel, ceapa verde, marar verde, ceapa, sare, piper, busuioc, aluat si smantana.

Ingrediente:Aperitive cu carne de miel

  • maruntaie de la un miel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar verde
  • 2 cepe uscate
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • aluat pentru clatite gata preparat
  • smantana

 

Mod de preparare:

Faci 10-20 clătite şi le laşi să se răcească. Fierbi măruntaiele de miel şi le tai cu cuţitul foarte mă­runt. Tai ceapa uscată şi partea albă de la ceapa verde şi o căleşti în puţin ulei. Adaugi apoi mă­runtaiele tocate şi mai laşi câteva minute pe foc.

Apoi adaugi mărarul tocat mărunt. Amesteci bine şi apoi potriveşti de sare şi de piper şi încorporezi o lingură de smântână. Cu această compoziţie umpli clătitele sub forma unor trăistuţe pe care le legi cu o frunză de ceapă verde. Poţi servi aperitivele cu smântână pe deasupra.

Aperitive cu carne de miel

Aperitive cu carne de miel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.