Aperitive calde

Printeaza

Aperitive calde

Aperitive calde

Ingrediente:

Pentru umplutura:

  • 150 g crema de branza
  • 8 rosii foarte mici
  • 8 felii de sunca presata

Pentru aluat:

  • apa
  • sare
  • 20 g drojdie
  • 200 g faina
  • 6 linguri de ulei
  • 2-3 linguri de lapte

 

Mod de preparare:

Pentru aluat se amestecă toate ingredientele până se formează coca de pâine. Se lasă să crească şi,, după aceea, se înfăşoară pe spirale în fâşii foarte sub­ţiri. Se pun la copt într-o tavă, aproximativ 20 de minute.

Separat, pe feliile de şuncă se întinde crema de brânză uniform, se pune roşia şi se rulează. După ce s-au copt fâşiile de pâine, se scot din cuptor şi se lasă puţin să se răcească, în interiorul acestora se pun apoi rulourile de şuncă unse cu crema de brânză şi roşia în interior.

Se servesc calde la aperitiv, ornate după preferinţe.

Aperitive calde

Aperitive calde2.jpg  Aperitive calde3.jpg  Aperitive calde1.jpg  Aperitive calde.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.