Aperitiv soricei

Printeaza

Aperitiv soricei din: oua, mustar, pateu de pasare, masline, salata verde, marar, castravete acru, ridichi.

Ingrediente:Aperitiv soricei

  • 8 ouă fierte
  • 2 linguriţe muştar
  • 1 pateu mic de pasăre
  • câteva măsline
  • 1 salată verde
  • mărar
  • 1 castravete acru
  • 1 legătură ridichi

 

Mod de preparare:

Tai ouăle în lung pe jumătate, le umpli cu compoziţia formată din gălbenuşuri, puţin muştar, pateu de pasăre, mărar verde, apoi începi ornatul: crestezi puţin albuşul şi pui rondele de ridichi (urechile).

La fel procedezi pentru nas, ochişori (acestea le faci din măsline), coadă şi mustăţi (din coajă de castravete acru).

Aşezi şoriceii pe frunze de salată verde.

 

Aperitiv soricei

Aperitiv soricei

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.