Aperitiv cu legume

Printeaza

O reteta delicioasa de aperitiv cu legume: ceapa, morcov, cartofi, dovlecei, oua, parmezan, lapte, unt, patrunjel uscat, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv cu legume

  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 8 ouă
  • 1 cană parmezan ras
  • 1/2 cană lapte
  • 1 lingură unt
  • 1 linguriţă pătrunjel uscat
  • 1 linguriţă oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt, morcovii şi cartofii se dau pe răzătoarea mare, iar do­vlecelul se taie cubuleţe. Toate legumele se sotează în unt şi se condimentea­ză cu sare şi piper. Se toar­nă amestecul de legume într-o tavă mai mică, unsă şi tapetată.

Se bat ouăle cu lapte­le şi parmezanul, se toar­nă peste legume şi se pre­sară deasupra pătrunjelul uscat şi oregano. Se coa­ce în cuptorul bine încins circa 35 de minute, la foc potrivit.

Aperitiv cu legume

Aperitiv cu legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.