Aperitiv in foi de napolitane

Printeaza

Aperitiv in foi de napolitane

Ingrediente:Aperitiv in foi de napolitane

  • 1/2 kg came tocată de pasăre
  • 1 ceapă mică
  • 1 cutie ciuperci
  • 4 ouă
  • pătrunjel
  • piper
  • sare
  • 2 foi napolitane
  • ulei
  • făină

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în puţin ulei. Adaugi apoi ciupercile tăiate mărunt şi carnea tocată şi le căleşti împreună. După ce s-au pătruns bine, le iei de pe foc şi pui 3 ouă, pătrunjelul, piperul şi sare după gust.

Le amesteci şi împărţi compoziţia în două. Intinzi jumătate din compoziţie pe o foaie de napolitană şi cealaltă jumătate pe cealaltă foaie. Laşi puţin să se înmoaie foile, apoi le rulezi una câte una şi le dai la congelator până a doua zi.

După acest timp scoţi ruladele de la congelator şi le tai felii groase de un de­get. Le dai prin făină, apoi prin ou şi le prăjeşti în ulei încins. Le poţi servi şi calde, şi reci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.