Aperitiv din crabi

Printeaza

Aperitiv din crabi din: crabi, lamaie, patrunjel, ulei de masline, ceapa, foi de dafin, sare si piper.

Aperitiv din crabi

 

Ingrediente:

  • crabi de mărime medie
  • 1 lămâie
  • ulei de măsline
  • ceapa
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi crabii la fiert într-un litru de apă în care aţi adăugat o lingură rasă de sare. In aceeaşi apă puneţi, după gust, ceapă, foi de dafin şi pătrunjel verde.

Lăsaţi vasul pe foc domol să clocotească încet vreme de 30 de minute. Scoateţi crabii din vas, folosindu-vă de o paletă şi lăsaţi-i să se scurgă de apă şi să se răcească.

In continuare, cu multă grijă, scoateţi pulpa (partea cărnoasă) din carapace şi din picioarele de crabi.

In castronul cu aceste delicii de crabi, puneţi ulei, zeamă de lămâie şi condimentaţi cu sare şi piper. Aduceţi preparatul la masă decorat cu pătrunjel verde.

 

 

Aperitiv din crabi

Aperitiv din crabi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.