Aperitiv din carne de pui

Printeaza

Aperitiv din carne de pui din: carne de pui, sare, piper, usturoi, boia, gelatina, busuioc.

Ingrediente:Aperitiv din carne de pui

  • 500 g piept de pui file
  • 500 g pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 3-4 căţei de usturoi
  • busuioc uscat
  • 130 g gelatină pudră

 

Mod de preparare:

Tai pulpele şi pieptul în fâşii subţiri şi lungi, pe care le pui într-un castron şi le ungi cu usturoiul zdrobit. Le presari apoi cu boia, busuioc, sare şi piper după gust şi cu pudra de gelatină

Amesteci şi pui acest amestşc într-o pungă pentru friptură. O legi la gură şi o aşezi într-o tavă pentru cozonac. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), pentru 45-50 de minute.

Scoţi tava din cuptor şi aşezi peste ruladă un tocător îngust de lemn, cu o greutate deasupra. După ce s-a răcit în tavă, o păstrezi în frigider până a doua zi, când o porţionezi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.