Aperitiv de dovlecei

Printeaza

Aperitiv de dovlecei

Ingrediente:Aperitiv de dovlecei

  • 2 dovlecei
  • 1-2 ouă
  • 150 g brânză tofu
  • 1 lingură făină
  • 3 roşii
  • 3-4 linguri ulei
  • pesmet
  • frunze de pătrunjel
  • vegeta

 

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă de coajă, se spală şi se taie feliuţe subţiri de 1 cm. Oul se amestecă cu vegeta şi făina, iar prin compoziţia rezultată se trec feliuţele de dovlecel, apoi se dau prin pesmet, în tava de la cuptor, se pune o hârtie pentru copt şi se unge cu ulei.

Se aşază astfel rondelele de dovlecei şi se dau la cuptor încins 20-30 de minute, întorcându-se pe ambele părţi. Din dovleceii pane astfel obţinuţi se iau câte trei bucăţi şi se pune între ei brânză rasă, iar deasupra câte o felie de roşie tăiată ro­tund.

Peste roşie se pune o frunză de pătrunjel. Se aşază frumos pe un platou şi se servesc ca aperitiv.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.