Aperitiv de bere

Printeaza

 

O reteta delicioasa de aperitiv de bere din: cartofi, oua, unt, faina, cascaval si sare.Aperitiv de bere

Ingrediente:

  • 1/2 kg cartofi
  • 2 ouă
  • 40 g unt
  • 2 linguri făină
  • 50 g caşcaval
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai car­tofii, îi pui la fiert în apă rece cu sare şi după ce s-au fiert, îi pasezi. Le adaugi untul, gălbenuşurile, făina şi la final încorporezi albuşurile bătute.

Pui amestecul într-un şpriţ cu care formezi grămăjoare direct într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu unt. Le presari caşcaval ras şi le dai la cuptor pentru 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.