Aperitiv cu ton si ardei iute

Printeaza

Aperitiv cu ton si ardei iute din: lamai, galbenusuri, ton, ulei, capere murate, ceapa verde, mustar, sare, piper, ardei iute.

Ingrediente:Aperitiv_cu_ton_si_ardei_iute

  • 3 lamai
  • 5 galbenusuri fierte
  • 150 g ton din conserva
  • 3 linguri de ulei
  • 50 g capere murate
  • 1 lingura mustar
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Amestecă gălbenuşurile fierte cu sare, piper, muştar şi ulei până când devin o pastă. Adaugă tonul din conservă (dacă e în apă, scurge-l, iar dacă e con-servat în ulei, păstrează uleiul) şi caperele.

Pune o lingură de suc de lămâie şi amestecă. Taie lămâile în jumătăţi. Scoate miezul. Umple jumătăţile cu 1-2 linguri din compoziţia de ton.

Ornează cu ceapă verde tocată, capere şi ardei iute.

Aperitiv cu ton si ardei iute

Aperitiv_cu_ton_si_ardei_iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.