Aperitiv cu spanac, branza si ciuperci

Printeaza

 

O reteta gustoasa de aperitiv cu spanac, branza, ciuperci, lapte, ulei, faina, oua, sare, margarina  si pate de ficat.Aperitiv cu spanac, branza si ciuperci

Ingrediente foi galbene :

  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 150 g făină
  • 4 ouă
  • sare

Ingrediente foile verzi :

  • aceleaşi ingrediente ca la foi galbene plus 250 g spanac

Ingrediente umplutură:

  • 1 pachet de margarină
  • 100 g brânză de burduf
  • 1 cutie mare cu pate de ficat
  • 1 conservă de ciuperci

 

Mod de preparare:

Pui la fiert uleiul, laptele şi  puţină sare până ce compoziţia dă în clo­cot, după care adaugi făina . Iei vasul de pe foc şi adaugi ouăle pe rând, amestecând bine până se omogenizează.

Această compoziţie o întinzi şi o coci pe fundul tăvii. După ce s-a copt, o scoţi pe planşetă şi o tai pe lung în două părţi egale.

Repeţi acelaşi procedeu şi, după ce ai amestecat cu ouăle, adaugi 250 g spanac fiert şi tăiat foarte fin. Coci amestecul tot pe fun­dul tăvii şi după ce s-a copt, tai foaia pe lung în două părţi egale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.