Aperitiv cu rucola si bacon

Printeaza

Aperitiv cu rucola si bacon din: salata rucola, bacon, telemea, ceapa verde, mustar, iaurt, sare, otet, ulei si piper.

Ingrediente:Aperitiv_cu_rucola_si_bacon

  • 200 g salata rucola
  • 150 g bacon
  • 100 g telemea
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita iaurt
  • sare
  • otet
  • ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Baconul se taie cubuleţe şi se prăjeşte câteva minute într-o tigaie fara grăsime. După ce s-a rumenit, se scoate pe o farfu­rie şi în grăsimea lă­sată se adaugă muştarul dizolvat în pa­tru linguri de apă şi piper, după gust.

Se amestecă puţin pe foc, se adaugă iaur­tul şi apoi se dă sosul deoparte.

Se amestecă frun­zele de ruco­la cu baconul rume­nit şi cu ceapa verde tocată fin. Se adaugă sare, piper, ulei şi oţet, după gust, se amestecă şi se pune salata într-un bol.

Se aşază felii de telemea şi peste se toarnă so­sul de muştar.

Aperitiv cu rucola si bacon

Aperitiv_cu_rucola_si_bacon

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu aperitivul cu rucola

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.