Aperitiv cu peste afumat si zeama de lamaie

Printeaza

Aperitiv cu peste afumat si zeama de lamaie din: macrou afunat, paine, ulei, lapte, oua, unt, masline, lamaie, zeama de lamaie, gogosari acri.

Ingrediente:Aperitiv cu peste afumat si zeama de lamaie

  • 2 bucati de macrou afumat
  • felii de paine
  • ulei pentru uns tava
  • 1 cana de lapte
  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 100 g masline fara samburi
  • 1 lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • 2 gogosari acri

 

Mod de preparare:

Curata pestele de oase si piele si pune-l in zeama de lamaie cel putin o ora. Feliile de paine le treci prin lapte cat sa se inmoaie.

Peste fiecare felie pui putin unt. Bati oul si il amesteci cu jumatati de maslina, gogosari acri taiati cubulete, il inchegi in putin unt, la foc mic, apoi pui cate putin pe fiecare felie.

Peste ou montezi bucati de peste. Toarna zeama de lamaie in care a stat pestele peste fiecare felie.

Orneaza cu jumatati de felii de lamaie si da tava la cuptor 20 minute, la foc potrivit. Scoti din cuptor si presari verdeata tocata fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.