Aperitiv cu pasta de telina si cartofi

Printeaza

Aperitiv cu pasta de telina si cartofi din: paine, telina, hrean, mustar, cartofi, margarina.

Ingrediente:Aperitiv cu pasta de telina si cartofi

  • 3-5 pâini
  • 3 ţeline cu frunze
  • 1 hrean mai mic
  • l lingură muştar
  • 2 cartofi
  • 2 linguri margarină

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli ţelina şi hreanul, apoi le dai prin răzătoarea mică sau prin maşina de tocat came, iar frunzele de ţelină le tai mărunt. Fierbi cartofii, îi pasezi şi îi amesteci cu margarina, muştarul, frunzele de ţelină tocate şi legumele rase.

Tai pâinile în bucăţi mai mari (de 5 cm), le scoţi miezul pe care-l înmoi şi-l adaugi la compoziţia de legume.

Umpli bucăţile de pâine cu amestecul de mai sus, le aşezi într-o tavă unsă cu mar­garină şi le dai la cuptor pentru 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.