Aperitiv cu parizer

Printeaza

Aperitiv cu parizer

Ingrediente:Aperitiv cu parizer

  • 350 g parizer tăiat mărunt
  • 300 g caşcaval ras
  • 4 gălbenuşuri
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri smântână
  • 2 castraveţi acri tăiaţi mărunt
  • 1 gogoşar
  • 1 lingură făină
  • sare,
  • piper după gust

Mod de preparare:

Albuşurile bătute spumă se amestecă cu compoziţia. Se toarnă totul într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.