Aperitiv cu ou, branza, cimbru si busuioc

Printeaza

Aperitiv cu ou, branza, cimbru si busuioc din: ouă, ceapa, ardei gras rosu, branza, marar verde, busuioc, cimbru verde, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Aperitiv cu ou, branza, cimbru si busuioc

  • 3 ouă
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras roşu
  • 150 g brânză
  • mărar verde
  • 2-3 frunze busuioc
  • cimbru verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu un praf de sare, pentru gust şi culoare, în compoziţie adaugi brânza, mărarul şi busuiocul, tocate mărunt. Freci în mâini puţin cimbru verde şi adaugi în compoziţie.

Ceapa şi ardeiul tocate cubuleţe le pui la călit în puţin ulei. Condimentezi cu piper. Le dai la răcit, apoi le amesteci cu ouăle.

Compoziţia o răstorni într-o tavă şi o dai la cuptor sau le faci pe foc, în tigaie, mici clătite. Serveşti aperitivele cu o salată la alegere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.