Aperitiv cu friptura de porc

Printeaza

Aperitiv cu friptura de porc din: carne de porc, sare, piper, usturoi, faina, apa.

Ingrediente:Aperitiv_cu_friptura_de_porc

  • 400 g carne tocată de porc
  • 400 g carne de porc (bucată întreagă)
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 250 g făină
  • 100 ml apă

 

Mod de preparare:

Prepari carnea tocată ca pentru cârnaţi, o sărezi după gust, adaugi piper şi puţin usturoi după gust.

Carnea întreagă o tai felii şi o pui într-o cratiţă cu puţină apă şi sare pentru 5-10 minute.

Din 250 g făină, 100 ml apă şi sare, faci un aluat, din care întinzi o foaie subţire.

Intr-o cratiţă unsă cu untură, pui foaia de aluat cât mărimea cratiţei, iar peste aluat aşezi stratul de carne tocată, pregătită ca pentru cârnaţi. Peste aceasta aşezi feliile de carne, iar deasupra pui o altă foaie de aluat.

Aşezi cratiţa în cuptor, la foc mic. Când este gata făcută, o laşi să se răcească, apoi o scoţi pe un blat de lemn şi o tai felii.

Aperitiv cu friptura de porc

Aperitiv_cu_friptura_de_porc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Aperitiv_cu_muschi_de_porc

Aperitiv cu muschi de porc

Aperitiv cu muschi de porc din: sunca, muschi de porc, ceapa, patrunjel, oua, lapte, unt, sare, piper. Ingrediente: 500 g şuncă afumată 300 a muşchi de porc 1 legătură ceapă verde 1 legătură pătrunjel 1/2 franzelă 5 ouă 200 ml lapte 3 linguri unt sare piper   Mod de preparare: Opăreşti muşchiul de porc, apoi […]

 

Chec aperitiv cu parizer

Chec aperitiv din splina de porc

 Chec aperitiv din splina de porc Ingrediente: 500 g splină 2 cepe 3 linguri de untură sare piper 50 g unt   Mod de preparare: Scoţi carnea cu şorici cu tot de pe un picior de porc, o baţi bine, o condi­mentezi cu condiment, piper şi puţină sare pe ambele părţi şi o rulezi cu […]

 

Aperitiv cu seminte

Aperitiv cu seminte din: masline, oua, branza, parmezan, ardei, jumari, bacon, patrunjel, ceapa, seminte. Ingrediente: 100 g măsline 2 ouă 200 g brânză dulce de vaci 50 g parmezan câte 1 ardei gras verde şi roşu 100 g jumări de porc câteva feliuţe de bacon 1 ceapă roşie mică 1 legătură de pătrunjel verde (se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.