Aperitiv cu file de somon si marar

Printeaza

Aperitiv cu file de somon si marar din: file de somon, castravete, marar, ceapa rosie, smantana, zeama de lamaie, foi de gelatina, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv_cu_file_de_somon_si_marar

  • 300 g file de somon afumat
  • 1 castravete de sera
  • 1 legatura marar
  • 1 ceapa rosie
  • 300 g smantana fermentata
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 3 foi de gelatina
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi castravetele. Tai în cubuleţe fileul de peşte şi castravetele, iar ceapa mărunt.

Hidratezi gelatina în 5 linguri apă rece, iar după 10 minute, o topeşti la bain-marie.

Amesteci într-un bol ceapa, castravetele, jumătate din cantitatea de peşte, smântână, zeama de lămâie, gelatina topită, sare şi piper după gust.

Torni compoziţia într-o formă de tort cu baza detaşabilă, formă pe care ai tapetat-o cu folie alimentară.

Deasupra aşezi cât mai estetic cubuleţele de somon rămase. Acoperi cu folia rămasă pe margini şi păstrezi forma în frigider până a doua zi.

Desfaci marginile formei şi decorezi aperitivul cu castravete şi mărar.

Aperitiv cu file de somon si marar

Aperitiv_cu_file_de_somon_si_marar

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Oua umplute cu somon afumat

Oua umplute cu somon afumat din: oua,maioneza, smantana, somon afumat, hrean, ceapa rosie, sare.   Ingrediente: 6 oua fierte tare 2 linguri maioneza 2 linguri smantana 50 gr somon afumat, maruntit 1 lingura hrean din conserva 2 lingurite ceapa rosie, tocata 1/8 lingurita sare   Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati si indepartati galbenusul. […]

 

Rulouri din clatite cu branza si somon

Rulouri din clatite cu branza si somon 

Rulouri din clatite cu branza si somon din: lapte, faina, oua, zahar, ulei, sare, somon file, branza de vaci, iaurt, marar, piper. Ingrediente: Pentru clatite: 500 ml lapte 200 g făină 2 ouă 1 lingură cu zahăr 1 ceaşcă cu ulei sare Pentru umplutura: 200 g somon file prefeliat 100 g brânză de vaci 100 g […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.