Aperitiv cu castravete, cascaval si unt

Printeaza

Aperitiv cu castravete, cascaval si unt din: unt, brânză, caşcaval, ardei roşu, castravete, ou, roşie.

Ingrediente:Aperitiv cu castravete, cascaval si unt

  • 60 g unt
  • 50 g brânză
  • 50 g caşcaval
  • 1 ardei roşu
  • 1 castravete
  • 1 ou fiert
  • 1 roşie

Mod de preparare:

Amesteci brânza cu caşcavalul şi cu untul şi faci biluţe pe care le laşi puţin la rece. Apoi ornezi cu bulinuţe din ardei roşu şi coajă de castravete.

Pentru bulinuţe, foloseşti ustensila de scos cotorul mărului şi pentru coaja de castravete, foloseşti curăţătorul de cartofi.

Vaporaşul îl faci din jumătate de cas­travete pe care aşezi 2 cubuleţe din brânză cu caşcaval şi unt pe care aşezi bucăţele de gălbenuş de ou fiert şi înfigi o sco­bitoare cu 2 felii de roşie.

Soarele îl faci dintr-o rondea de ou fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.