Aperitiv cu branza si rosii

Printeaza

Aperitiv cu branza si rosii din: aluat, branza dulce, branza de burduf, lapte dulce pasteurizat, rosii deshidratate, merisoare, migdale, marar, patrunjel, ceapa verde, oua.

Ingrediente:Aperitiv_cu_branza_si_rosii

  • 1 pachet (400 g) aluat pentru foitaj
  • 800 g branza dulce proaspata
  • 200 g branza de burduf
  • 50 ml lapte dulce pasteurizat
  • 100 g rosii deshidratate
  • 50 g merisoare uscate
  • 50 g migdale maruntite
  • cate 1 legatura marar, patrunjel si ceapa verde
  • 4 oua

 

Mod de preparare:

Separi albusurile de gal- benusuri. Bati albusurile spuma tare. Cureti verdeata si o tai marunt.

Mixezi intr-un bol branza cu 3 galbenusuri, dupa care adaugi rosiile, merisoarele, verdeata, laptele si 1/2 din cantitatea de migdale.

La sfarsit, incorporezi spuma de albusuri si omogenizezi usor, de jos in sus. Tapetezi cu aluat o tava de 25×35 cm.

Torni compozitia si o nivelezi. Tai fasii din aluatul ramas si decorezi cat mai estetic aperitivul. Ungi aluatul cu galbenusul ramas.

Coci aperitivul la foc mediu, in cuptorul prein- calzit, pentru 25 de minute. Consumi aperitivul fie caldut, fie rece.

Aperitiv cu branza si rosii

Aperitiv_cu_branza_si_rosii

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Retete culinare

Aperitiv cu branza de vaca si ceapa

Aperitiv cu brinza si ceapa din: branza de vaca, ceapa, telina, sare si masline. Usor de preparat. Ingredinte: 200 gr. brinza de vaca 1 ceapa mica 1/2 telina mica sare masline Mod de preparare Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca brinza de vaca este prea uscata, […]

Tort aperitiv cu branza si piept de pui

Tort aperitiv cu branza si piept de pui 

Tort aperitiv cu branza si piept de pui din: smantana, drojdie, ou, margarina, faina, sare, branza dulce, ceapa verde, piper, piept de pui, mustar, pate. Ingrediente: Pentru blat: 3 linguri smantana 30 g drojdie 1 ou 120 g margarina topita 300 g faina sare Pentru crema 1: 500 g branza dulce 1 lingura margarina o legatura […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.