Aperitiv cu branza si piper

Printeaza

Aperitiv cu branza si piper din: branza dulce, telemea, smantana, telina, sunca de praga, boabe de piper verde, sare.

Ingrediente:Aperitiv_cu_branza_si_piper

  • 300 g branza dulce
  • 200 g telemea
  • 100 g smantana
  • 1 telina de dimensiune medie
  • 12 felii subtiri sunca de Praga
  • 2 linguri boabe de piper verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Dai telemeaua pe răzătoarea mare sau, dacă e proaspătă, moale, o mărunţeşti cu ajutorul unei linguriţe. Decojeşti ţelina, o speli şi o razi fin. Amesteci brânza dulce cu telemeaua, smântână şi ţelina rasă.
Zdrobeşti 1/2 linguriţă boabe de piper verde şi le încorporezi în pastă.

Sărezi pasta după gust. Repartizezi pasta pe feliile de şuncă şi le rulezi ca pe cornete. Prinzi cornetele cu scobitori, ca să nu se desfaca si decorezi cu boabele de piper ramase.

Aperitiv cu branza si piper

Aperitiv_cu_branza_si_piper

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.