Aperitiv cu ansoa si cascaval

Printeaza

 

Ingrediente:Aperitiv cu ansoa si cascaval

  • 200 g făină
  • 100 g caşcaval
  • 100 g parmezan
  • 75 g măsline verzi fără sîmburi
  • două ouă
  • 100 g unt
  • un borcănel anşoa picant
  • un vîrf de linguriţă de praf de copt
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ardei gras
  • ceapă verde
  • usturoi verde

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se amestecă caşcavalul şi parmezanul date pe râzătoare, măslinele verzi tocate mărunt şi fileurile de anşoa tăiate cubuleţe sau pasate. Se adaugă oregano spălat şi ocat, sare şi piper după gust. Se adaugă ouăle bătute cu o fur­culiţă, praful de copt şi făina.

Şe presară untul rece tăiat cu­buleţe, se frămîntă pînă rezultă un aluat potrivit de tare, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 30 de minute.

Se întinde o foaie potrivit de groasă, se decupează în forme diferite şi se aşază într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt. Se dă tava la cuptor şi se coc timp de 15-20 de minute la foc potrivit. Se scot din tavă se Işsă să se răcească pe un grătar şi se servesc.

In aluat se mai pot adăuga ardei gras tăiat cubuleţe, ceapă sau usturoi verde, tocate mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.