Aperitiv cald cu carne si verdeata

Printeaza

Aperitiv cald cu carne si verdeata din: aluat foitaj, carne tocata, ceapa, morcov, marar, ulei, susan, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv cald cu carne si verdeata

  • un pachet aluat foitaj
  • 400 g carne tocată amestec
  • o ceapă
  • un morcov
  • 1/2 legătură mărar
  • 2 linguri ulei plus ulei pentru prăjit
  • 2 linguri seminţe de susan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt şi morcovul ras se pun să se călească în două linguri de ulei. Se adaugă carnea, se desface cu lingura şi se lasă să se călească foarte bine, amestecând mereu pentru a evita lipirea. Se trage de pe foc, se potriveşte de sare şi piper şi se adaugă mărarui fin tocat.

Aluatul se întinde pe masa presărată cu făină şi se mai subţiază cu sucitorul. Se taie pătrate. Pe o jumătate de pătrat se pune câte o lingură de umplutură şi apoi se pliază pentru a forma triunghiuri. Marginile se rulează spre interior.

Se prăjesc apoi toate triunghiurile umplute în baie de ulei. Se scot pe şervete de hârtie şi se presară calde cu seminţe de susan.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.