Aperitiv cald cu ciuperci

Printeaza

Aperitiv cald cu ciuperci din: ciuperci, oua, paine, ceapa, lapte, unt, sare, piper.

Ingrediente:Aperitiv cald cu ciuperci

  • 400 g ciuperci Champignon
  • 5 ouă
  • 200 g miez de pâine
  • 4-5 cepe verzi
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa verde se spală şi se taie rondele, se trage la tigaie în unt. Se adaugă ciupercile feliate, se asezonează cu sare şi piper şi se înăbuşe împreună până ce scade apa.

Pâinea se taie cubuleţe de 1 cm, se stropeşte cu lapte.

Albuşurile se bat spumă, se adaugă gălbenuşurile, pâinea şi ciupercile răcite, se amestecă cu grijă şi se puneîntr-o tavă de mărimea 25×20 cm, unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.

Se coace cca 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 175 degrade. După răcire se taie în cuburi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.