Aperitiv cald cu brânză şi legume

Printeaza

O reteta de aperitiv cald cu branza si legume din: telemea de capra, rosii, busuioc, ceapa, pasta de masline verzi, ulei de masline si piper.

Ingrediente:Aperitiv cald cu brânză şi legume

  • 800 g telemea de capra
  • 8 rosii prunisoare
  • busuioc verde
  • 1-2 cepe
  • 1-2 linguri pasta de masline verzi
  • ulei de masline
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Se taie brânza felii, care se ung cu pasta de măsline verzi si se lasă 3-4 ore la rece.  Se spală roşiile şi ceapa şi se taie rondele subţiri.   Se stropesc cu ulei de măsline şi se con­dimentează cu piper. Se pun peste brânză şi se ornează cu busuioc verde.

Feliile de brânză se înfăşoară în hârtie de copt, care se strânge bine la capete şi se bagă în cuptor.  Se lasă să se rumenească uşor la 160°C, apoi se scot şi se servesc calde.

Aperitiv cald cu brânză şi legume

Aperitiv cald cu brânză şi legume

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.