Antricot in sos de rosii

Printeaza

Antricot in sos de rosii din: antricot de vita, vin, morcov, ceapa, telina, rosii, frunze de dafin, masline, ulei, sare, piper, apa.
Ingrediente:Antricot_in_sos_de_rosii

  • 700 g antricot de vită
  • 100 ml vin roşu
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1/2 ţelină
  • 500 ml suc de roşii
  • frunze de dafin
  • măsline
  • 2-3 linguri ulei
  • 100 ml apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai antricotul de vită felii, pe fibră, şi le prăjeşti pe fiecare parte în ulei în­cins până se rumenesc. Razi morcovii şi ţelina prin răzătoarea mică şi toci ceapa.

Scoţi antricotul din tigaie şi so tezi ceapa şi legumele. Amesteci sucul de roşii cu vinul şi cu apa şi-l torni în tigaie, adaugi sare şi piper după gust şi foile de dafin, apoi pui carnea. Ţii la foc mic, până ce furculiţa intră cu uşurinţă în carne.

Serveşti mâncărica, după preferinţă, cu măsline feliate.

 

Antricot in sos de rosii

Antricot_in_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.