Antricot de vita la cuptor

Printeaza

Antricot de vita la cuptor din: antricot de vita, boia iute, ulei de masline, siro de agave, ceapa, usturoi, coriandru, chimen, ardei iute, sos de rosii, vin rosu, otet de vin rosu, supa limpere de vita, zahar, oregano, zeama de portocala, ceapa rosie, avocado, rosie.

Ingrediente:Antricot_de_vita_la_cuptor

  • 1 kg antricot de vita sau muschi de vita
  • 25 g boia iute
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sirop de agave sau de miere
  • 2 cepe, tocate
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 2 lingurite coriandru macinat
  • 2 lingurite chimen macinat
  • 2 bucati ardei iute, tocat
  • 400 g sos gros de rosii – passata
  • 150 ml vin rosu
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 500 ml supa limpede de vita
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri oregano uscat
  • zeama de la 1 portocala
  • ceapa rosie, avocado si rosie pentru ornat

 

Mod de preparare:

Unge carnea cu siropul sau miere si presara ardeiul iute. Lasa la rece 2 ore. Intr-un vas incinge 1 lingura ulei si rumeneste carnea uniform, scoate din vas si lasa deoparte. Adauga in vas uleiul ramas si rumeneste ceapa, usturoiul, condimentele si ardei iute.

Pune din nou carnea in vas si ingredientele ramasa si acopera vasul. Fierbe inabusit 2-4 ore la foc mic. Scoate carnea din vas si scade sosul pana devine siropos. Taie carnea si serveste cu sos si legumele taiate.

Antricot de vita la cuptor

Antricot_de_vita_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine antricotuld e vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.