Antricot de vita cu ciuperci si coriandru

Printeaza

Antricot de vita cu ciuperci si coriandru din: antricot de viţel, ciuperci, unt, ardei iute uscat, sare, coriandru.

 

Ingrediente:Antrivcot de vita cu ciuperci si coriandru

  • 600 g antricot de viţel
  • 200 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 2 ardei iuţi uscaţi
  • sare
  • 1 crenguţă coriandru

 

 

Mod de preparare:

Cureţi antricotul de viţel, îl speli, îl ştergi, apoi îl tai felii subţiri. îl condimentezi cu sare şi presările el ardeiul iute sfărâmat.

Carnea o pui pe beţişoare, la uscat pentru 2 ore.

După trecerea celor 2 ore, iei carnea de la uscat şi o pui într-o tigaie de teflon fără ulei.

O rumeneşti uşor pe ambele părţi, după care o scoţi şi o laşi undeva la cald.

Topeşti untul în tigaia în care a fost friptă carnea, adaugi ciupercile şi le căleşti uşor, până se înmoaie, condimentându-le.

La servire, pe farfurie, alături de bucata de came pui şi ciupercile cu câteva frunze de coriandru dea­supra.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Antricot de vita la gratar cu rozmarin

Antricot de vita la gratar cu rozmarin

Antricot de vita la gratar cu rozmarin din: antricot de vita, lamaie, ulei de masline, rozmarin, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 felie groasa (5-6 cm) antricot de vita cu os 1 lamaie 50 ml ulei de masline 2-3 fire de rozmarin 2-3 fire de cimbru verde sare piper   Mod de preparare: Inainte de a […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.