Antricot de porc umplut (impănat) cu carnacior oltenesc

Printeaza

Antricot de porc umplut (impănat) cu carnacior oltenesc

Ingrediente:Antricot de porc umplut (impănat) cu carnacior oltenesc

  • 1 şi 1/2 kg antricot de porc
  • 1/2 kg cârnăciori olteneşti
  • 1 pahar supă de carne
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceapă, condimente (usturoi, foi de dafin, cimbru, piper)
  • pastă de ardei
  • ulei sau untură

Mod de preparare:

Antricotul îl împărţi în două, cu o lingură de lemn (folosesc coada) perforezi carnea şi introduci cârnăciorul (faci 2 orificii). Il ungi cu grăsime, presari piper, condimente şi pastă de ardei.

Il pui în tavă, adaugi puţină supă de carne, 1 pahar cu vin alb, 1 ceapă potrivită (tăiată în bucăţi mai mari), usturoi, foi de dafin, cimbru. îl dai la cuptor pentru 1 oră şi din când în când mai stropeşti carnea cu sosul din tavă.

Când e gata, îl dai la rece şi, aşa rece, îl tai felii potrivite. Arată foarte bine şi e foarte gustos. Garnitura potrivită este cea de cartofi natur cu verdeaţă.

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.