Antricoate la grătar cu garnitură de file de anşoa, tarhon, măsline, lămaie şi cartofi pai

Printeaza

Antricoate la grătar cu garnitură de file de anşoa, tarhon, măsline, lămaie şi cartofi pai

Ingrediente:Antricoate la grătar cu garnitură de file de anşoa, tarhon, măsline, lămaie şi cartofi pai

  • 1,100 kg antricoate de vită
  • 6 bucăţi de anşoa
  • 1/2 legătură de tarhon
  • 1/2 lămîie
  • 100 g măsline
  • 500 g cartofi
  • ulei pentru prăjit cartofii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Antricoatele se frig le grătar încins, uns un pic cu grăsime şi se aşază pe un platou.

Deasupra lor se pun cate un fileu de anşoa, tarhon opărit, măsline fără sîmburi tăiate în două şi felii de lămîie fără coajă.

Se garnisesc cu cartofi pai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.