Antricoate cu fructe

Printeaza

O reteta pur si simplu delicioasa de antricoate cu fructe din: antricoate de vita, miez de ananas, papaia, zahar din trestie, avocado, mustar, usturoi si sare.

Ingrediente:Antricoate cu fructe

  • 6 antricoate de vită
  • 300 g miez de ananas
  • 300 g papaia proaspătă sau din conservă
  • 100 g zahăr din trestie de zahăr
  • 1 avocado
  • 2 linguri de muştar
  • 1 căţel de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi cubuleţe miezul de ananas şi papaia. Puneţi-le într-o cratiţă încăpătoare, păstrând deoparte pentru ornat câteva bucăţele, adăugaţi zahărul de trestie de zahăr şi muştarul. Curăţaţi şi tocaţi usturoiul şi puneţi-l peste fructe. Amestecaţi ingredientele până obţineţi o compoziţie omogenă.

Săraţi puţin fiecare antricot, apoi întindeţi deasupra un strat din sosul preparat: aşe­zaţi carnea într-o tavă antiaderentă şi băgaţi-o în cuptorul încălzit la 180°C, circa 20 de minute.

Curăţaţi coaja de pe avocado şi tăiaţi-l felii mici. Scoateţi din cuptor carnea friptă şi serviţi-o în farfurii ornate cu avocado, ana­nas şi papaia.

Antricoate cu fructe

Antricoate cu fructe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.