Antreuri de vara cu creveti si ton

Printeaza

Antreuri de vara cu creveti si ton din: zucchini sau dovlecei, creveti, castraveti, ton in suc propiu, unt, rosie, ceapa, limeta, patrnujel.

Antreuri_de_vara_cu_creveti_si_ton

Ingrediente:

  • 2 zucchini sau dovlecei
  • 2 castraveţi
  • 150 g creveţi decorticaţi
  • 150 g ton în suc propriu
  • 1 lingură de unt
  • 1 roşie
  • 1 ceapă mică
  • 1 limetă
  • pătrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Spală creveţii, scurge-i şi zvântă-i cu un şervet. încinge untul într-o tigaie, pune creveţii şi prăjeşte-i la foc iute cinci minute, ameste­ când încontinuu.

Scoate creveţii într-un castron, stropeşte-i cu o jumătate de limetă şi sărează-i. Separat, taie castraveţii în cu­buleţe şi roşia în sferturi.

Scoate tonul într-un castron şi stropeşte cu jumătatea de limetă rămasă. Taie zucchini în jumătăţi.

Scoate pulpa şi umple-i cu câte o lingură de ton, bucăţi de roşie, castrave­te, ceapă tocată şi creveţi.

Antreuri de vara cu creveti si ton

Antreuri_de_vara_cu_creveti_si_ton

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.