Antreu cu branza si ceapa

Printeaza

Antreu cu branza si ceapa din: ulei de masline, ceapa, unt, faina, lapte, mustar, sos Worcestershire, branza Cheddar, bagheta.

Mod de preparare:Antreu cu branza si ceapa

Se încinge 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mică şi se căleşte uşor o ceapă tăiată mărunt, aproximativ 5 minute, până se înmoaie. Se goleşte tigaia, în care se pun apoi 25g de unt.

Când untul începe să fiarbă, se adaugă 25g de făină albă şi se amestecă continuu pentru un minut, după care se toarnă 150ml de lapte. Se lasă la fiert 2 minute, amestecând des pentru a elimina cocoloaşele, apoi se ia de pe foc şi se adaugă T linguiţă de muştar, un strop de sos Worcestershire, ceapa călită şi 75g de brânză Cheddar.

Se încălzeşte grillul la nivelul cel mai ridicat şi se prăjesc 8 felii mici de pâine, bagheta fiind recomandată în acest caz. Când capătă o uşoară culoare aurie, se ung cu un strat gros de sos şi se prăjesc în continuare până devin aurii şi fac goluri de aer la suprafaţă.

Se servesc cu năsturel, după preferinţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.