Ansoa marinate

Printeaza

O reteta foarte simpla si foarte gustoasa de ansoa marinate din: ansoa, otet de vin alb, usturoi, patrunjel, sare si ulei de masline.

Ingrediente:Ansoa marinate

  • 1 kg anşoa mici
  • 25 cl oţet de vin alb
  • 6 căţei usturoi
  • pătrunjel
  • sare
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se înlătură capetele şi se deschid peştii în două, se scoate şira spi­nării. Se sărează şi se aşază într-un vas împreună cu 3 căţei de usturoi mărunţiţi şi pătrun­jel tocat fin.

Se stropeşte cu oţe­tul şi se lasă să macereze la rece timp de 24 ore. Se spală, se usucă, se dispun pe un platou, se stropesc cu ulei şi se presară deasupra un amestec de ustu­roi şi pătrunjel tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.