Anghinare pane cu curry

Printeaza

O reteta delicioasa de anghinare pane cu curry din: anghinare, faina alba, faina de orez, curry, apa minerala, sare si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:Anghinare pane cu curry

  • 8 anghinare
  • 100 g faină albă
  • 50 g faină de orez
  • 1 linguriţă curry
  • apă minerală
  • sare
  • ulei de floarea-soarelui

 

Mod de preparare:

Curăţă anghinarele eliminând frunzele din exterior, îndepărtează-le vârful, baza şi barba in­ternă.

Amestecă cele două tipuri de faină, curry şi un praf de sare, adaugă treptat apă foarte rece, bătând cu telul, până când obţii un aluat fluid şi omogen, nu foarte gros.

Scufundă anghinarele în aluat, scurge-le şi prăjeşte-le în ulei de floarea- soarelui încins. Aşază-le pe hârtie absorbantă să se scurgă, sărează-le, după gust, şi serveşte-le fierbinţi.

Anghinare pane cu curry

Anghinare pane cu curry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.