Anghinare la cuptor

Printeaza

Anghinare la cuptor din: anghinare, ciuperci, margarina, ulei, morcovi, usturoi, vin alb, rosii.

Ingrediente:Anghinare la cuptor

  • 5 inflorescente mici de anghinare
  • 100 g ciuperci
  • 50 g margarina
  • 100 ml ulei
  • 100 g morcovi
  • 50 g usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura bulion sau 2-3 rosii

 

Mod de preparare:

Se fierbe anghinarea în apă clocotită timp de 10 minute. Se scurge. Sub foile centrale se intro­duc ciupercile tocate, pătrunjel, margarină. Intr-o cratiţă se rumenesc în ulei morcovii, tăiaţi mărunt, şi ceapa tocată apoi se adaugă anghinarea umplută.

Se stropeşte cu vin alb, se lasă să scadă la cuptor iar când sunt aproape gata se adaugă bulionul sau roşiile, tăiate în rondele, şi se mai lasă 10-15 minute.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.