Anghinare caramel cu lămâie si vin

Printeaza

Anghinare caramel cu lămâie si vin din: anghinare, zahar brun, lamai, vin alb spumos, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Anghinare_caramel_cu_lamâie_si_vin

  • 1 kg anghinare
  • 2 linguri zahar brun
  • 2 lamai
  • 1 pahar vin alb spumos
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală anghinarea şi se fierbe 10 minute în apă cu sare. Se lasă la scurs în strecurătoare.

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie întinsă, se adaugă zahărul brun şi se lasă la caramelizat.

Când s-a topit, se adaugă anghinarea şi se presară cu sare şi piper.

Se toarnă vinul deasupra şi se adaugă şi lămâile sferturi. După 2-3 minute se iau de pe foc.

Anghinare caramel cu lămâie si vin

Anghinare_caramel_cu_lamâie_si_vin

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pui cu anghinare si masline

Pui cu anghinare si masline

Pui cu anghinare si masline din: rosii, anghinare, lamaie, ulei, masline, oregano, pulpe de pui. Ingrediente: 400 g roşii mixte, înjumătăţite sau tăiate în sferturi 150 g inimi de anghinare, tăiate în jumătate 1 lămâie, tăiată în sferturi 1 lingură cu ulei de măsline 4×250 g pulpe de pui, cu pieliţă 75 g mix de  […]

 

Supa de anghinare cu usturoi

Supa de anghinare cu usturoi

Supa de anghinare cu usturoi din: ulei de masline, ceapa, usturoi, telina, anghinare, supa, lapte, sare, piper, paine, branza. Ingrediente:  2 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi, tocat 1 tulpina telina, tocata 675 g anghinare, tocate, din conserva 500 ml supa 300 ml lapte sare si piper 8 felii paine […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.