Angemaht de miel

Printeaza

Ingrediente:Anghemaht de miel

  • 500 g carne de miel
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 1 lamaie
  • sare
  • 1 lingurita condiment tip Delikat

Mod de preparare:

Cureti carnea, o speli si o pui la fiert intr-o oala cu apa in care ai pus si condimentul. Tumenesti faina in unt, stingi cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea si-l fierbi 20-25 de minute.

Sosul trebuie sa-ti iasa mai subtire ca o ciulama. Adaugi apoi carnea fiarta, 1-2 felii de lamaie, potrivesti gustul de sare si mai lasi pe foc cateva minute.

Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.