Andive la cuptor

Printeaza

Andive la cuptor din: andive, lapte, faina, cascaval, unt, sare, pesmet.

Ingrediente:Andive la cuptor

  • 500 g andive
  • 250 g lapte
  • 20 g faina
  • 100 g cascaval ras
  • 65 g unt
  • sare
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Se curata andivele de frunzele vestede si patate, se spala sub jet de apa, se taie bucati si se pun sa fiarba in apa fierbinte, cu putina sare. Dupa ce au fiert se scurg si se pun intr-un vas Jena uns cu unt si presarat cu pesmet.

Se prepara un sos alb din unt incalzit, amestecat pe foc cu faina, stins cu lapte rece si lasat sa dea cateva clocote. Se da deoparte si se adauga cascaval ras. Se toarna peste andive si se da la cuptor sa se rumeneasca.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte, foarte bune andivele la cuptor. Mie nu mi s-au inmuiat. Acum, cred ca depinde si de cuptor 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.