Andive cu sunca afumata la cuptor

Printeaza

Andive cu sunca afumata la cuptor din: andive, cascaval, unt, sunca, zahar, vin, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Andive cu sunca afumata, la cuptor

  • 4 andive
  • 150 g caşcaval
  • 40 g unt
  • 8 felii şuncă afumată
  • 200 ml vin alb
  • 1 lin­guriţă zahăr pudră
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • piper
  • cim­bru

 

Mod de preparare:

Speli andivele, le tai în patru pe lungime şi le căleşti în unt 2-3 minute. Le laşi să se răcească şi în acest timp tai caşcavalul bastonaşe.

Andive4

Reconstitui fiecare andivă intercalând 4 bastonaşe de caşcaval şi le înfăşori în feliile de şuncă afumată.

După ce le-ai înfăşurat pe toate, aşezi andivele într-o tavă, torni vinul, presari cimbrul, foaia de dafin, sare, piper, zahărul şi le coci la foc potrivit 30 de minute.

Andive cu sunca afumata la cuptor

Andive cu sunca afumata, la cuptor

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.